miércoles, 20 de octubre de 2010


Desprès de vàries cagades a la meua esquena, he arribat a una sèrie de conclusions, segurament totes equivocades, sobre el que són les relacions humanes.

Un desastre.

Acabo centrant tot el meu petit univers en enamorar-me d'alguna cosa. De la vida, de la feina, de dormir, d'aquella noia, d'un cotxe vermell, de la reposteria fina.. pero no hi ha res com enamorar-se de l'amistat.

Llavors ve la pregunta desgraciada: com és fa l'amor amb una amiga (o amic, com es vulgo)? Senzillament, no és una ciència exacte. Pero hi ha algunes coses que s'han de tenir en compte.

*Fes cas a la teua intuició. No sempre l'encertaràs, peró és un sentit que amb el temps es fa molt fort i a mida que el desarrolles, cada cop tendeix a equivocar-se menys.

*Tot al seu temps. No et precipitis, encara que tot sembli molt clar. Hi ha objectius que mereixen el seu temps. Esperar pot ser la clau.. fins un cert punt.

*No crear dependència emocional, pot ser una bona manera de protegir-se. Al cap i a la fi, és una amiga.. no li facis creure que ella és l'amor de la teua vida, i, en cas de que sigo ella la que t'ho fa saber.. accepta, o desapareix.

*No li parlis mai de les teues relacions amb altres persones. Si ella ho fes amb tu, segura i increíblement passaríes a sentir gelosía, un sentiment prou conegut, pero no compatible amb l'amistat. No li facis saber que tens altres relacions.. pero que no dongui per entès que no les tens.

*No l'idealitzis. Ningú tindria que enamorar-se d'una persona, que només et vol per estar al llit.

*Si veus que la conexió es molt forta.. sería convenient posar pauses en l'amistat (entrecomillada..). Pots aprofitar el moment, o intentar estirar-lo. Si ets hábil, podé estàs debant de la persona amb la que compartiràs la resta de la teua vida. O senzillament un record més que olbidar.

*Per explicar els teus problemes, ja tens els teus amics de sempre. Amb aquesta amiga, amb aquesta amant, es tracta de fer l'amor. Que cada instant sigo neutre de dolor. Nomès plaer.

Entendre aquestes i moltes altres coses de les relacions humanes hem resulta complicat, i porta el seu temps. Constantment caic en els errors que jo mateix intento evitar.

Estimar és un verb complèxe: És-Timar..



No hay comentarios:

Publicar un comentario